Brunsveld Ingenieurs | Groot onderhoud & verduurzaming van ‘De Ulenpas’ in Velp
15981
post-template-default,single,single-post,postid-15981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Groot onderhoud & verduurzaming van ‘De Ulenpas’ in Velp

Groot onderhoud & verduurzaming van ‘De Ulenpas’ in Velp

Hieronder een fraai filmpje van de uitvoering van het groot onderhoud & de verduurzaming van twee woontorens te Velp. Brunsveld Veerbeek Ingenieurs heeft in opdracht van H.S.H.O. De Ulenpas samen met andere bouwpartners integraal onderzocht welke maatregelen het best passen bij het op het gewenste (kwaliteits-)niveau brengen van heel het pand. Daarbij zijn de brandveiligheid, de staat van onderhoud, de energie-efficiency als ook de te benutten fiscale regelingen en/of subsidies in kaart gebracht. Daaruit kwamen enkele pakketten van maatregelen (bouwkundige & installatietechnische ingrepen voorzien van financiële consequenties) waaruit de opdrachtgever kon kiezen. In het bezit van soortgelijke panden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van uw pand(en)? Neem contact met ons op, we drinken graag vrijblijvend een kop koffie met u.

Geen reactie's

Geef een reactie