Brunsveld Ingenieurs | Nationaal Energiebespaarfonds ontwikkeld twee nieuwe financieringsproducten; één voor particulieren en één voor VVE’s
16061
post-template-default,single,single-post,postid-16061,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nationaal Energiebespaarfonds ontwikkeld twee nieuwe financieringsproducten; één voor particulieren en één voor VVE’s

Nationaal Energiebespaarfonds ontwikkeld twee nieuwe financieringsproducten; één voor particulieren en één voor VVE’s

Het Nationaal Energiebespaarfonds heeft een recordjaar achter de rug en breidt uit. Het fonds groeit naar € 600 miljoen euro.

Op verzoek van het ministerie van BZK, en naar aanleiding van de klimaattafels, heeft het Nationaal Energiebespaarfonds twee nieuwe financieringsproducten ontwikkeld.
Het is nu mogelijk voor VvE’s om een lening met een looptijd van 30 jaar af te sluiten. Daarnaast kunnen particulieren vanaf nu ook een Energiebespaarlening aanvragen voor het alsnog aardgasvrij maken van een nieuwbouwwoning.

De Energiebespaarlening is nu ook beschikbaar voor het aardgasvrij maken van nog niet opgeleverde nieuwbouwwoningen die met een gasaansluiting waren ontworpen en gekocht, maar die de koper alsnog aardgasvrij wil laten opleveren. Particulieren die voor 1 september 2018 een nog te bouwen nieuwbouwwoning hebben gekocht, kunnen de kosten van de maatregelen financieren met deze faciliteit.

Hieronder de link naar het artikel.

Energiebespaarlening voor aardgasvrij maken van nieuwbouwwoning

 

Geen reactie's

Geef een reactie