Brunsveld Ingenieurs | Nieuwbouw woning gekocht mét gasaansluiting, maar je wilt tóch gasloos? Dat kan!
16152
post-template-default,single,single-post,postid-16152,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw woning gekocht mét gasaansluiting, maar je wilt tóch gasloos? Dat kan!

Nieuwbouw woning gekocht mét gasaansluiting, maar je wilt tóch gasloos? Dat kan!

Dat we in Nederland van het gas af gaan is nu wel duidelijk. Het nieuwe bouwbesluit voorziet hier ook in. Elke toekomstige bouwvergunning gaat uit van een aardgasvrije nieuwe woning.
Veel bouwplannen voor nieuwbouwwoningen zitten echter al in de pijplijn. Deze woningen hoeven (dus) niet aardgasloos te worden opgeleverd. Mogelijk wordt uw woning toch nog met een gasaansluiting opgeleverd.

Wat nu als u liever uw woning zonder gas wilt verwarmen? Dan biedt het Nationaal Energiebespaarfonds wellicht uitkomst. Er is een nieuwe lening ontwikkeld: de Energiebespaarlening Nieuwbouw Aardgasloos.
Deze nieuwe lening kunt u voor maximaal €25.000,- aanvragen.

Voorwaarden:
– Het nieuwbouwhuis is gekocht (de overeenkomst is gesloten) voor 1 september 2018
– De woning wordt op dit moment nog gebouwd en is dus nog niet opgeleverd
– De woning gaat van aardgas naar aardgasloos

Met de Energiebespaarlening kunt u maatregelen financieren om zonder gasaansluiting comfortabel te wonen.
Een nieuwbouwwoning die al is opgeleverd valt niet binnen deze regeling. Wellicht komt u wel in aanmerking voor een reguliere Energiebespaarlening.

Meer informatie en/of aanvragen van de lening via https://www.energiebespaarlening.nl/energiebespaarlening-nieuwbouw-aardgasloos/

Particulier met ambitieuze nieuwbouwplannen
U heeft nog geen woning gekocht, maar wel nieuwbouwplannen? Mogelijk kunnen we u helpen bij het vaststellen van de (on-)mogelijkheden voor een comfortabele, duurzame en gasloze woning.
Wilt u weten hoe u uw nieuwbouw comfortabel, energiezuinig én gasloos kunt maken? Neem dan contact met ons op via info@brunsveldingenieurs.nl of bel met één van onze kantoren.

Professional met nieuwbouwplannen
U bent als professional (ontwikkelaar, architect, corporatie of (ontwikkelend) aannemer) betrokken bij de – ontwikkeling van – grootschalige nieuwbouw en u wilt inzicht in de (on-)mogelijkheden voor het centraal dan wel decentraal voorzien in de energiebehoefte van de te realiseren woningen? Neem contact met ons op via info@brunsveldingenieurs.nl of bel met één van onze kantoren.

 

Geen reactie's

Geef een reactie