Brunsveld Ingenieurs | Preventiebeleid i.v.m. het coronovirus (COVID-19)
16302
post-template-default,single,single-post,postid-16302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Preventiebeleid i.v.m. het coronovirus (COVID-19)

Preventiebeleid i.v.m. het coronovirus (COVID-19)

Brunsveld Ingenieurs hanteert een actief preventie beleid i.v.m. het coronavirus.

Op advies van het RIVM zullen wij tot 31 maart vanuit huis werken. Alle vergaderingen en overlegmomenten zijn in ieder geval tot 31 maart opgeschort. Vanuit huis zullen we met alle mogelijke middelen de werkzaamheden en afspraken voortzetten.

We nemen daarmee onze verantwoordelijkheid als organisatie en volgen het dringende advies van de overheid. We zullen de ontwikkelingen en richtlijnen op de voet volgen en u te zijner tijd verder informeren.

Dank voor uw begrip

Geen reactie's

Geef een reactie