Brunsveld Ingenieurs | Brunsveld Ingenieurs is de nieuwe trotste partner van BMX’ster Ruby Huisman.
16420
post-template-default,single,single-post,postid-16420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Brunsveld Ingenieurs is de nieuwe trotste partner van BMX’ster Ruby Huisman.

Brunsveld Ingenieurs is de nieuwe trotste partner van BMX’ster Ruby Huisman.


Een schitterende samenwerking om elkaar te versterken en samen te groeien. Hierdoor zal Brunsveld Ingenieurs een belangrijk onderdeel worden in de BMX carrière van Ruby Huisman.

Het jaar vóór de Olympische Spelen in Tokyo is een essentieel jaar voor Ruby. ‘’Met alle onzekerheden van de laatste maanden achter de rug ben ik super blij en vereerd om samen met Brunsveld Ingenieurs de focus op Tokyo te houden’’ zegt Ruby Huisman.

Ivo Brunsveld en Ruby Huisman hebben elkaar ontmoet op de Olympische netwerkdag van Double M, het management van Ruby Huisman. Deze ontmoeting is mogelijk gemaakt door SQ Connect; een organisatie- en adviesbureau op het gebied van sales, sponsoring, hospitality en events.

Bij die ontmoeting was direct een klik tussen Ruby en Ivo. Brunsveld is al jaren sterk betrokken in de wereld van BMX Supercross. Zo ondersteunen ze ook al BMX talent Naël.
Brunsveld Ingenieurs maakt normaliter de dromen van haar relaties en opdrachtgevers waar; nu gaat Brunsveld Ruby Huisman helpen haar droom waar te maken:

GOUD op de Olympische Spelen!


Arnhem is met Papendal natuurlijk DE BMX hoofdstad van Nederland en wellicht zelfs van Europa.
In 2021 worden weer twee wereldbekers in Arnhem georganiseerd, waar Brunsveld Ingenieurs Ruby naar de overwinning gaat schreeuwen!

Ruby Huisman en Naël Mudde
Foto’s door Mariëlle van Beek
Geen reactie's

Geef een reactie