Brunsveld Ingenieurs | Installatietechnisch Advies
15459
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15459,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Installatietechnisch Advies

Advies voor nieuwbouw, verbouw, transformatie, herbestemming & verduurzaming. Projecten in Nederland & Duitsland.

Wij geven onafhankelijke adviezen en maken ontwerpen op het gebied van alle gebouwgebonden installatietechniek, stellen concepten op voor de opwekking van duurzame energie en kunnen voor u de mogelijkheden voor energiebesparing en/of comfortverhoging in kaart brengen.

Een berekening of ontwerp van installaties kan alleen tot tevredenheid leiden als er optimaal invulling is gegeven aan de wensen van de gebruikers, bewoners en/of eigenaren. Nog te vaak wordt gefocust op inpassing van bepaalde materialen en technische installaties, in plaats van focussen op dat wat de mensen écht belangrijk vinden (zie onze missie). 

INSTALLATIETECHNISCH ADVIES

Met ons kantoor in Arnhem adviseren wij overheden, architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs en eigenaren van gebouwen (zowel particulier als zakelijk).

We zijn actief in Nederland en Duitsland.

Onze werkgebieden zijn utiliteit (kantoorpanden, bedrijfshallen etc.), scholen, zorg en woningbouw (zowel particuliere woningbouw als gestapelde woningbouw/appartementen).

PROJECTBEGELEIDING

Brunsveld Ingenieurs biedt complete projectbegeleiding. Vanaf het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) of Programma van Prestaties (PvP) tot aan een eindoplevering van de gerealiseerde installaties.

Bouwbegeleiding van A tot Z, bestaande uit o.a.:

1. Opstellen van een PVE of PVP

2. Werkzaamheden m.b.t. de bouwvergunningaanvraag

3. Het (op afroep) bijwonen van bouwvergaderingen

4. Het geven van een functioneel of volledig advies

5. Werkzaamheden m.b.t. aanbesteden/het geven van een  

     gunningsadvies

6. Financiële controle/kostendeskundigheid

7. Uitvoeringscontrole

8. Het verrichten van subsidieaanvragen

9. Het verrichten van tussen- en/of eindoplevering(en)

TEKENEN, MODELLEREN & BEREKENEN

Brunsveld Ingenieurs bezit de kennis én de specialistische software die benodigd is om alle berekeningen, die nodig zijn om een goed ontwerp te kunnen maken, uit te kunnen voeren.

Voor het berekenen, ontwerpen en uitwerken tot bestek- of werktekeningen (uitvoeringstekeningen) beschikken wij over specialistische software van BINK & Stabicad.

We verrichten tekenwerk variërend van eenvoudige tot complexe installaties in woningbouw en utiliteit. Alle voorkomende installaties in gebouwen – zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig – kunnen we voor u uitwerken.