Brunsveld Ingenieurs | Duurzame nieuwbouw Breedband Arnhem
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over dit project

Het ambitieniveau voor het nieuw te bouwen kantoorpand van Breedband Arnhem – naar een ontwerp van Ruland Architecten – is zeer passend voor de hedendaagse ontwikkelingen m.b.t. duurzaam bouwen. In 2023 mogen kantoorpanden in Nederland niet meer gebruikt/verhuurd worden wanneer het een energielabel lager heeft dan C (label D t/m G derhalve). Het kabinet heeft extra toezichthouders voor de omgevingsdiensten beschikbaar gesteld om handhaving hierop te intensiveren.

 

Breedband Arnhem wil nu reeds anticiperen op deze toekomstige ontwikkelingen in de wet- en regelgeving met haar nieuwbouw en richt zich zelfs op een b├ęter energielabel: het behalen van een energielabel A is het doel. Breedband Arnhem draagt met deze ambitie dus actief bij aan het behalen van de doelstellingen van het Nationale Energieakkoord.

 

Een mooi uitdagend project op een toplocatie in Arnhem voor een bevlogen Arnhemse ondernemer! We zijn trots dat we onze kennis m.b.t. installatie- en energietechniek mogen inzetten bij dit project.

Betreft

Duurzame nieuwbouw van Breedband Arnhem. Het bedrijf wat van Arnhem de snelste internetstad ter wereld wil maken.

Datum
Categorie
Utiliteitsbouw