Brunsveld Ingenieurs | Nieuwbouw recreatiewoning Landgoed ‘t Clooster
15701
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15701,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-10.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw recreatiewoning Landgoed ‘t Clooster

Over dit project

Genieten van een prachtige coulisselandschap vanuit een groepsaccommodatie die voorzien is van alle luxe voorzieningen? Dat kan op landgoed ‘t Clooster, hier is in april 2015 een prachtige woonvilla gerealiseerd.

In deze woonvilla bevinden zich 7 ruime, sfeervol ingerichte gastenkamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. In totaal biedt deze groepsaccommodatie slaapgelegenheid aan 24 personen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Landgoed het Clooster. http://www.landgoedhetclooster.nl

Bij landgoed het Clooster kunt u in alle rust en privacy genieten van de adembenemende omgeving en sfeervolle setting. Landgoed het Clooster is gelegen tussen Aalten en Winterswijk middenin de Achterhoekse natuur en geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen.

Alleen de reis naar de accommodatie toe is al prachtig, het coulisselandschap trekt aan je voorbij, de horizon is groen door bomen en weiden. Koeien, vogels en ree├źn verwelkomen je op dit prachtige landgoed! Geniet van de oase aan rust en ruimte.

Betreft

De nieuwbouw van een duurzame groepsaccomodatie incl. zwembad

Categorie
Woningbouw